PON-kerhon kevätkokouksen 2022 pöytäkirja

PON-kerho kevätkokous
sunnuntaina 27.3.2022 kello 18.00

Pöytäkirja

1. Kokouksen avaaminen: Kokous avattiin ajassa 18.12.

2. Valitaan kokoukselle puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa sekä kaksi ääntenlaskijaa: Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Marika Toivonen, sihteeriksi Frida-Maria Pessi ja pöytäkirjan tarkastajiksi sekä ääntenlaskijoiksi Ari Tarmaa ja Anne Tarmaa.

3. Todetaan kokouksen laillisuus ja hyväksytään esityslista: Kokous on kutsuttu koolle vähintään kaksi viikkoa ennen kokousta. Kutsu on toimitettu sääntöjen mukaan sekä sähköpostitse että kerhon verkkosivuille 12.3.2022. Todettiin kokouksen laillisuus ja hyväksyttiin esityslista.

4. Esitetään hyväksyttäväksi hallituksen laatima kertomus yhdistyksen toiminnasta kuluneena toimintavuonna: Pessi esitteli toimintakertomuksen, ei kommentteja. Toimintakertomus hyväksyttiin.

5. Esitetään hallituksen selostus varainhoidosta ja toiminnantarkastajien lausunto sekä päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä tilivelvollisille ja hallitukselle: Birgitta Santaniemi esitteli selostuksen varainhoidosta ja Pessi esitteli toiminnantarkastajan lausunnon. Tilinpäätös vahvistettiin ja tilivelvollisille ja hallitukselle myönnettiin vastuuvapaus.

6. Käsitellään hallituksen laatima toimintasuunnitelma kuluvalle toimintavuodelle: Toivonen esitteli toimintasuunnitelman, ei kommentteja.

7. Vahvistetaan hallituksen laatima talousarvio kuluvalle toimintavuodelle: Santaniemi esitteli talousarvion, ei kommentteja. Vahvistettiin talousarvio.

8. Muut esille tulevat asiat: Kokouksessa ei tullut esille muita asioita.

9. Kokouksen päätös: Kokous päätetiin ajassa 18.41.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *