Virtuaali PON-katselmus 2020

toimintapäivä1

 

Tule mukaan tekemään historiaa! Osallistu koronakesän hengessä järjestettävään, ensimmäiseen epäviralliseen Virtuaali PON-katselmukseen 16.8.2020. Katselmus on osallistujille ilmainen!

Katselmuksen tuomarina toimii Tarja Löfman

Säännöt ja luokat ovat samat kuin virallisessa PON-katselmuksessakin. Ne löytyvät myös facebookin Virtuaali PON-katselmus 2020 -ryhmästä ”Säännöt” aihetunnuksella merkittynä.
Jokaiselle luokalle on myös oma aihetunnuksensa.

Osallistuminen tapahtuu siten, että julkaiset ponistasi kolme kuvaa - sivukuvan, kuvan päästä sekä kuvan tai lyhyen videon, jossa koira liikkuu ja kerrot sen kutsumanimen ja syntymäajan. Mikäli videointi ei onnistu, sivukuva liikkeestä käy hyvin. Pyri rajaamaan kuva niin, että siinä näkyy vain koira, ei esittäjää. Jos sinulla on useampia koiria, jotka osallistuvat virtuaalikatselmukseen, tee jokaisesta oma julkaisunsa. Merkitse tämä julkaisu luokan aihetunnuksella. Mikäli teet julkaisun älypuhelimella, saat aihetunnuksen liitettyä julkaisuun jälkeenpäin muokkaamalla julkaisuasi. Selaimen kautta julkaistaessa voit valita aihetunnuksen ensin ja tehdä julkaisun suoraan sen alle. HUOM! Tee julkaisu, älä kommentoi luokan aloituskuvan alle!

Mikäli et ole facebookissa, voit lähettää koirasi tiedot, kuvat ja mahdollisen videon osoitteella um.nikko@netti.fi 9.8. mennessä, niin lisäämme kuvat ryhmään!

Tee julkaisusi 9.8. mennessä. Sen jälkeen tuomarilla on viikko aikaa tutustua julkaisuihin ja antaa arvionsa koirista.

Varsinaisena katselmuspäivänä kokoonnumme Zoom-kokoukseen klo 12.00 .
Myös tuomari osallistuu tähän kokoukseen ja pääset kuulemaan hänen arvionsa. Voit osallistua kokoukseen tietokoneen selaimella tai älypuhelimellasi lataamalla Zoom-sovelluksen siihen jo etukäteen.

Voittajille postitamme palkinnot!

Ohessa esimerkkikuvat ja juoksuvideo.
Sivukuva Priitupää