TURKINHOITO -webinaari

 

 

turkinhoito

”Runsas karvapeite on PONin tyypillisin tunnusmerkki. Koiraa peittää kauttaaltaan karkeahko, pitkä, tuuhea karva, joka oikein hoidettuna tekee koirasta viehättävän ja kiinnostavan näköisen.” Jos tämä määritelmä joskus nostattaa hikikarpaloita otsallesi, kuulut webinaarimme kohderyhmään!
Mikäli kiinnostuneita tällaiseen valtakunnalliseen turkinhoitohetkeen löytyy, järjestämme webinaarin huhtikuussa, myöhemmin tarkentuvana ajankohtana.

OSALLISTU TURKINHOITOWEBINAARIIN!
Muutaman tunnin session aikana hard core harjaajat esittelevät parhaat niksinsä! Osallistuminen ei vaadi muuta kuin tavallisen tietokoneen ja internet-yhteyden. Mikrofonin tarvitset, mikäli haluat osallistua keskusteluun, mutta käytössä on myös chat-mahdollisuus. Jos haluat näyttää oman koirasi turkin tilannetta muille, tarvitset myös kameran, mieluiten tietokoneesta irrallisen, niin että kameran saa mahdollisimman lähelle kohdetta.
Ilmoittaudu turkinhoitowebinaariin tilaisuuden ohjaajalle, Maija Mäelle, maijamaki78@gmail.com tai Facebookin kautta yksityisviestillä. Maijalta saat tarkemmat ohjeet ja aikataulutiedot sähköpostitse! Voit myös lähettää Maijalle etukäteen kysymyksiä, joita voidaan webinaarissa sitten yhteisesti käsitellä.