Suomen Pon-kerhon Temppumestarit 2020

temppukisa

 

NYT ETSITÄÄN TEMPPUMESTAREITA!

Suomen PON-kerhon juhlavuosi huipentuu virtuaaliseen temppukisaan Oletko opettanut korona-aikana polskillesi uusia temppuja? Treenaatko aktiivisesti jotain lajia tai asustaako kotonasi taitava arjen temppuilija? Etsimme nyt kerhon juhlavuoden kunniaksi Temppumestareita! Voit osallistua vanhalla tempulla tai opettaa kilpailuajan puitteissa PONillesi kokonaan uuden tempun. Temppuilu on kivaa!

Tuomarina kilpailussa toimii kokenut koirankouluttaja ja PON-harrastaja Saara Uljas, jonka koulutusmenetelmät pohjautuvat positiivisen vahvistamisen tekniikoihin. Saaralta jokainen osallistuja saa myös vinkkejä jatkoon. Kannustamme tutustumaan Saaran Facebook-sivuihin, joilla on monia vinkkejä tähänkin kilpailuun sopiviksi tempuiksi: https://www.facebook.com/lystitassun/

Kilpailu on tarkoitettu Suomen PON-kerhon jäsenille!

Kilpailuun osallistutaan seuraavasti:

Liity kilpailun Facebook-ryhmään: Suomen Pon-kerhon Temppumestarit 2020 Ota video tempusta. Videon suositeltu pituus on max 2 minuuttia. Parhaiten tempun kuvaaminen onnistuu niin, että sinulla on kuvaaja, joka kuvaa samanaikaisesti ohjaajan ohjeet koiralle sekä PONin suorittaman tempun. Näin tuomari näkee koirakon yhteistyön videolta. Ota videokuvaan myös se, miten palkkaat koiran tempun jälkeen. Lataa video Facebook-ryhmään ja liitä siihen sopiva kilpailuluokan tunniste. Kirjoita videon oheen lyhyt kuvaus siitä, miten olet PONisi kouluttanut: miten temppu on syntynyt. Kirjoita videon oheen myös koiran kutsumanimi sekä koiran ikä. Lapsi & PON -kilpailussa ilmoita myös lapsen nimi ja ikä. Osallistu kilpailuun viimeistään 18.10.2020.

Temput arvioidaan virtuaalitilaisuudessa torstaina 22.10.2020 klo 18.00 alkaen. Tilaisuus järjestetään Zoom-etäyhteydellä osoitteessa: https://utu.zoom.us/j/66484880258
Tilaisuus tallennetaan ja jaetaan myöhemmin Youtubessa. Zoom-yhteys onnistuu mobiililaitteella tai tietokoneella. Lataa etukäteen Zoom-sovellus koneellesi, jolloin tilaisuuteen osallistuminen sujuu helposti. Tsemppiä temppuiluun!